🌼 ΜΗΝΑΣ VIP ΜΕ -20% & ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ -10% 🌼

ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ

Δωροκάρτα

Ηλεκτρονική Δωροκάρτα

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΞΙΑ ΔΩΡΟΚΑΡΤΑΣ

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Χάρισε στα αγαπημένα σου πρόσωπα μία δωροκάρτα και δώσε την ευκαιρία να επιλέξουν εκείνες το δώρο τους μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Με την Ηλεκτρονική Δωροκάρτα τoυ Marilyn Boutique  στέλνεις στην στιγμή την αγάπη σου στον δωρολήπτη και έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στα προϊόντα μας όποτε εκείνη θελήσει χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό!

Πως την αγοράζω και πως χρησιμοποιείτε; 

 • Επιλέγεις το ποσό που θέλεις να κάνεις δώρο ηλεκτρονικά και προχωράς στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σου! Δεν επιβάλλεται να αγοράσεις μόνο μία Δωροκάρτα, αντίθετα μπορείς να προσθέσεις όσα προϊόντα και Δωροκάρτες θελήσεις! 
 • Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τρεις τρόπους πληρωμής: Τραπεζική κατάθεση, Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα ή Paypal.
 • Μόλις εξοφληθεί η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί e-mail με τον κωδικό της Δωροκάρτας. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τον κωδικό της Δωροκάρτας σας στο ιστορικό των παραγγελιών σας!
 • Ο κωδικός της Δωροκάρτας χρησιμοποιείτε μόνο μία φορά και εξαργυρώνεται λίγο πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η παραγγελία πρέπει να καλύπτει το πόσο της Δωροκάρτας και άνω. • Τέλος η Ηλεκτρονική Δωροκάρτα δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για αγορά ειδών με αξία ίση ή μεγαλύτερη από το ποσό που αναγράφεται.

  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: 22510 24107 | Δευτ-Σαβ 9πμ - 4μμ
  ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
  Νέες αφίξεις και προσφορές κάθε εβδομάδα στο email σου
  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης του mrln.gr
  επικοινωνήστε μαζί μας